SOLID SHAMPOO

NEW: Plastic free, Certified 100% natural, vegan solid shampoo, conditioner and shower bars, facecare

SHOP NOW

Skoon Cosmetics, natural clean & care

Personal and natural skin care that only uses natural ingredients, which is active & effective, easy and comfortable to use. But we also think of the environment, from ingredient to the product in the shops. We consider all the steps along the process to preserve our environment.

Duurzaamheid

Met de keuze van onze materialen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met onze planeet. Onze kartonnen verpakkingen zijn gemaakt van Paperwise karton. Dit is gemaakt van landbouw afval en heeft een veel lagere CO2 print dan normaal karton. Hiernaast gebruiken we glas en blik wat makkelijk en vrijwel oneindig te recyclen is.

LEARN MORE
Zo krijg en hou je een mooie huid!

Zo krijg en hou je een mooie huid!

Posted by Kas Bekker

Hoe gebruik je een Solid Bar shampoo en douche?

Hoe gebruik je een Solid Bar shampoo en douche?

Posted by Kas Bekker

Volg ons op Social Media!