Natuurlijk stralend en ultiem beschermd de zon in?


Als de dagen langer worden en de zon steeds vaker haar gezicht laat zien, gaat men nadenken over zonbescherming. Je huid beschermen is echter niet alleen iets voor de zomer. Ook op bewolkte dagen dringen uv-stralen in onze huid waardoor het verouderingsproces wordt versneld. Het is daarom een must om dagelijks een product met SPF te gebruiken.

Dat is nu mogelijk met het nieuwste product binnen onze gezichtsverzorgingslijn: de Sundefense Facecream SPF30! Deze gecertificeerd natuurlijke zonbescherming met minerale uv-filter laat geen witte waas achter, smeert gemakkelijk uit en hydrateert de huid om haar heerlijk zacht aan te laten voelen. De subtiele geur is aangenaam en brengt je meteen in zomerse sferen!

 Zoals je van ons gewend bent, zit ook de Sundefense Facecream SPF30 in een glazen verpakking. Glas is namelijk eindeloos te recyclen. Wist je bijvoorbeeld dat in Nederland 96% van al het glas wordt hergebruikt? Daarom kiezen wij bewust voor verpakkingen van gerecycled glas. De crème is bovendien vegan, dierproefvrij en vrij van plastic en aluminium.

Start vandaag nog met smeren en voeg de Sundefense Facecream SPF30 toe aan je dagelijkse, natuurlijke beautyroutine.

Stap 1: start je dag fris met de cleansing bars in combinatie met de herbruikbare wattenschijfjes of verschillende konjac sponsjes

Stap 2: vervolg met een moisturizer naar keuze om je huid te voeden en te beschermen. Je kunt kiezen uit de Intense Care dagcrème, de Sensitive dagcrème of natuurlijk de nieuwe Sundefense Facecream SPF30

 Stap 3: Haal de dag van je gezicht door een van de 3-in-1 cleansing bars. Ze reinigen het gezicht effectief maar mild en verwijderen zelfs waterproof make-up. Er is een variant voor de gevoelige huid (zonder parfum) en een variant voor de normale tot vette huid.

Stap 4: hydrateer je huid intensief met een rijke nachtcrème met heerlijk romige textuur. De Intense Care nachtcrème is geschikt voor ieder huidtype en de Sensitive Care nachtcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Sta op met een stralende, gezond uitziende huid!